Om oss

Blankbil AS ble startet i slutten av 2013 med det mål å kunne tilby bileiere såvel som firmaer et solid vareutvalg til en fornuftig pris.

Som et entusiasteid firma savnet vi mangfoldet av produkter som finnes i Europa og USA, vårt mål er å tilby kundene våre noe annet og bedre enn det som er å få tak i her i Norge.

Blankbil AS operer også som Max Protect Norge. 

Vi er importør av følgende produsenter:

Max Protect:
Produktene er utviklet i England hvor de har tilnærmet like miljøforhold som Norge. Sommer som vinter. Dette betyr at produktene tåler de ekstreme påkjenningene som de 4 årstidene i Norge har å by på. Pollen, salt, varme, kulde, fukt/regn you name it, Max Protect sine produkter holder hva de lover og er blant de beste i verden innenfor sitt felt.

3D Professional:
En stor produsent av det meste innenfor bilpleieprodukter. Signalproduktene deres er polisher, poleringsputer, avfettinger og såper til fornuftige priser. Effektive, trygge og brukervennlige produkter som scorer høyt på kundetilfredshet.

Britemax:
Det beste fra 2 kontinenter, britisk eierskap og produksjon i USA. Britemax er kjent for sine to metallpolisher, en fantastisk alkalisk avfetting og sin detail spray.

Vår egen Blankbil serie:
Vårt ønske om å kunne tilby kundene våre noe annet, fikk oss inn på tanken om en egen produktserie. Herunder avfettinger, felgrens, såper osv.